“Marketingtruc Hold Security. Niet De Grootste Hack Allertijden” [Interviews Radio1 en FD]

Nadat de New York Times een artikel publiceerde over de ‘grootste hack allertijden’, buitelde de media wereldwijd over elkaar heen om te berichten over cyberarmaggedon. Het bleek, zoals zo vaak, nogal mee te vallen. Lees en hoor hier m’n kritiek op deze marketingtruc van eenmansbedrijf Hold Security op  Radio 1 en in het Financieele Dagblad.

Het Radio 1 interview:

Het interview in het FD [pdf] gaat ook over het attributieprobleem, spin door landen tijdens cyberoorlogsvoering, en zo nog wat.

fdholdsecurity

6 thoughts on ““Marketingtruc Hold Security. Niet De Grootste Hack Allertijden” [Interviews Radio1 en FD]”

  1. Ik had dit eigenlijk een beetje gemist, maar ik kan me er wel in vinden. Mensen worden snel getriggerd door zo’n headline en dan heb je gauw bekendheid op internet.

  2. Could you send me an application form? clindamycin iv to po dosing Police say Nathan Campbell hit the accelerator of a Dodge Avenger and plowed into a group of pedestrians on the Venice Beach boardwalk at around 6 p.m. Saturday. One witness said that the car was traveling at 60 mph. Campbell allegedly ditched the car a few miles away, before turning himself in two hours later.

Leave a Reply

Your email address will not be published.