6 thoughts on “20e column FD: FBI vs Apple – Gevecht om de macht woedt in digitale wereld”

    1. Precies op die datum migreerde ik naar een andere hostingprovider. Dat gaf wat moeite, vooral de migratie van mijn beveiligingscertificaat waardoor jij end-to-end encrypted mijn website kan lezen. Inmiddels is het geregeld en kan je weer vrolijk lezen over de FBI/Apple zaak :)

      Overgigens heeft de Amerikaanse rechter de zitting afgezegd, omdat de FBI heeft verklaard deze specifieke iPhone toch te kunnen hacken. Zie: http://arstechnica.com/tech-policy/2016/03/fbi-says-it-might-be-able-to-break-into-seized-iphone-wants-hearing-vacated/

  1. Terrific paintings! That is the type of information that are meant to be shared across the net. Disgrace on the seek engines for now not positioning this put up upper! Come on over and talk over with my site . Thanks =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.