Slides Hoorcollege over Snowden-onthullingen: ‘Internationale Dataflows & Cloud Surveillance’

Net twee uur college gegeven bij het vak ‘privacy & gegevensbescherming’ aan masterstudenten infomatierecht van de Universiteit van Amsterdam. Het college geeft een overzicht van een paar belangrijke onthullingen rondom de praktijk van intelligence surveillance, plaatst ze in politiek-historisch perspectief en gaat wat dieper in op de beweegredenen van inlichtingendiensten ‘to know it all’. Na de pauze bespreek ik welke oplossingsrichtingen recht, beleid en technologie bieden. Ook een aantal nieuwe onthullingen in het gisteren gepubliceerde boek van Greenwald komen aan bod. Klik op de openingsslide hieronder om alle 100+ slides te zien (geen zorgen, veel plaatjes).

5 thoughts on “Slides Hoorcollege over Snowden-onthullingen: ‘Internationale Dataflows & Cloud Surveillance’”

  1. I really enjoy examining on this website , it has got wonderful content . “The longing to produce great inspirations didn’t produce anything but more longing.” by Sophie Kerr.

  2. Whats up very cool web site!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds also…I am glad to find a lot of helpful info right here in the post, we want work out more techniques on this regard, thank you for sharing.

  3. bursa evden eve nakliyat şirketimiz ev eşya taşıması yapılmadan önce müsterilerden randevu alınarak ev taşıması hakında bilgi verir. bursa evden eve nakliyat firmamız eleman ve eksper elemanları ile ev eşyalarının zarar görmemesi için ambalajlamasını kaliteli malzeme kullanarak yapar. Bu işlemlerden sonra ev esyalarınız guvenli bir şekilde nakil olur

Leave a Reply

Your email address will not be published.